Waarom zijn onze zeillaarzen een stuk goedkoper?

Waarom zijn onze zeillaarzen een stuk goedkoper?

Iets wat elke zeiler zich afvraagt als hij of zij op onze website terechtkomt:
Waarom zijn onze zeillaarzen een stuk goedkoper?

Een Portugese Start-up

We werken samen met een Portugese start-up. Dit bedrijf wordt geleid door een dynamisch duo ingenieurs.  Deze twee heren hebben jaren ervaring in de sector “development & engineering” van waterdicht high-tech materiaal en van het waterdicht assembleren van schoeisel. Dit voor zowel professioneel gebruik als binnen de sportsector.

De exclusieve samenwerking

Een briljant idee wordt realiteit.

Wij van Fly and Sail hebben jaren gezeild en vonden dat er nog een hiaat was binnen de markt. Een betaalbare zeillaars die niet moet inboeten aan kwaliteit.

Op vraag van ons zijn de 2 ingenieurs een exclusieve samenwerking aangegaan met Fly and Sail. Hun opdracht: het produceren van slechts één model waterdichte zeillaars van top kwaliteit maar aan een betaalbare prijs.

Onze grijze laars is hiervan het resultaat.

Waarom is onze laars zo goedkoop?

De start-up gebruikt de nieuwste machines maar hoeft geen kosten te maken voor marketing, development & research. Daardoor kunnen zij een hoogwaardig product afleveren aan een betere prijs zonder in te leveren aan kwaliteit.

Hiermee willen mij uw zeilbeleving optimaliseren. Want een kwalitatieve zeillaars is een must, een betaalbare zeillaars een bonus!

 

Het Fly and Sail team


Waarom zijn onze zeillaarzen een stuk goedkoper?
Bekijk onze waterdichte zeillaarzen van AAA kwaliteit

  • Hotline +32 (0)475 94 40 56
    +32 (0)475 70 15 35